Nieuwe gemeentelijke bouwplaatsen in Molenbeersel (video en foto’s)

Dit jaar zal het gemeentebestuur van Kinrooi gemeentelijke bouwplaatsen te koop aanbieden in Molenbeersel en Kessenich. Kandidaat-kopers en andere geïnteresseerden voor de bouwplaatsen in Molenbeersel zijn welkom op woensdag 19 september om 19.30 uur voor een infoavond in het gemeentehuis hierover.

Het betreft 25 bouwplaatsen in Molenbeersel, schuin tegenover Villa Pax en aansluitend op de Schurenbeemdstraat en later dit jaar 17 kavels in Kessenich, nabij sporthal de Dom: die zal het gemeentebestuur dit jaar nog te koop aanbieden aan een vooraf vastgestelde prijs, uitgaand van 120 euro per vierkante meter.

Een kandidaat-koper mag nog geen andere woning of bouwplaats in volle eigendom hebben en moet minstens vijf jaar in België wonen. Dat zijn slechts enkele verkoopsvoorwaarden. Indien er verschillende kandidaten zijn voor dezelfde bouwplaats, bepaalt een puntensysteem aan wie het kavel zal verkocht worden.

Geïnteresseerden die meer willen weten over de bouwplaatsen in Molenbeersel, kunnen een uitgebreide infobundel opvragen of downloaden. Die bevat een plan, de verkoopprijzen per kavel, de verkoopsvoorwaarden, enkele bouwvoorschriften en de uitleg hoe men zich kan inschrijven als kandidaat-koper. Dat dient te gebeuren aan de hand van een speciaal inschrijfformulier dat eveneens in de infobundel zit.

Geïnteresseerde kandidaat-kopers kunnen best aanwezig zijn tijdens de infoavond van woensdag 19 september om 19.30 uur in het gemeentehuis van Kinrooi.

Verder dient men er rekening mee te houden dat de inschrijving voor een bouwplaats dient te gebeuren vòòr 21 oktober 2018.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *