Vriendengroep doneert aan Levensloop Maaseik

Vriendenkring ‘Berg & Waterloos’ organiseerde zondag 16 september voor de eerste maal een wandeltocht, de ‘3-6-9’. De organisatoren geven aan terug te kijken op een buitengewoon geslaagde eerste editie, die naar meer smaakt.

De opbrengst van de wandeltocht wordt geschonken aan de organisatie van Levensloop Maaseik, die in mei in Neeroeteren zal plaats vinden. In het kader hiervan werd de jongste vechter, Lennert Van de Beek, van Levensloop Maaseik 2018 uitgenodigd om een geschenkje in ontvangst te mogen nemen. Een voetbalshirt werd hem geschonken, dat was gesigneerd door de spelers KRC Genk. Het werd overhandigd door Mathy Billen.

Foto’s: Willy Stukken

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *