Zwembad De IJzeren Man gedeeltelijk open

Nadat er vanochtend een inspectie heeft plaatsgevonden naar de uitgevoerde werkzaamheden heeft het college van burgemeester en wethouders besloten dat Zwembad De IJzeren Man weer deels geopend kan worden. Het betreft het instructiebad en het 25-meter bad. Het bad werd vorige week gesloten omdat uit een uitgevoerde inspectie bleek dat er corrosie zat op delen van de ophang-/ en draagconstructie en bevestigingsmiddelen.

Stichting De IJzeren Man heeft op basis daarvan direct afgelopen week en weekend volop doorgewerkt om de genoemde urgente zaken uit het rapport te vervangen. De werkzaamheden in en rondom het golfslagbad worden op dit moment uitgevoerd om ook dit deel weer snel te kunnen heropenen.

Nu dat de werkzaamheden zijn uitgevoerd is er geen risico meer voor bezoekers en personeel van dit deel van het zwembad. Een her-inspectie heeft dat ook bevestigd.
Verenigingen, zwemlessen, aquasporten en Swim2play

Alle activiteiten die plaatsvinden in het instructie- en 25 meter bad worden vandaag hervat.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *