Luc Mathijs wint vierde clubwedstrijd Maasvissers Geistingen

Op zaterdag 22 september stond de vierde wedstrijd voor het kampioenschap op het programma bij de Maasvissers in Geistingen. Er kwamen 62 deelnemers langs bij de nummertrekking en er werd weer gevist in 9 vakken. Vier vakken op de Steenberg en 5 vakken op de Boterakker.

Er werd gevist bij een matige ZW-wind. Een strakke wind heeft altijd invloed op de vangsten. Het water wordt dan minder helder, wat de vis meer doet verspreiden. Bovendien werd er nog woensdag nog kruid getrokken op de Boterakker, waar de vis dan op zoek gaat op voedsel. Dit resulteerde op hele mooie vangsten op de Boterakker met daar een gemiddelde van 6200 gram gemiddeld per deelnemer.

Op de Steenberg lag het gemiddelde gewicht op 2620 gram.

Luc Mathijs won de wedstrijd met een gewicht 16250 gram op plaats A10. Voor Luc is dit al zijn tweede overwinning in dit clubkampioenschap. Jones Geraedts werd tweede met 12030 gram op plaats B19 en Telen Nico haalde de derde plaats met 11050 gram op plaats C31. De vierde plaats was voor John Janssen met 9705 gram (plaats D40).

De andere sectorwinnaars waren Henk Jeurissen, Theo Wismans, Jo Van Eygen, Jan Roelofs en Marcel Van De Voort.

Dat het een heel spannend jaar is voor de titel is duidelijk, want mathematisch kunnen er nog maar liefst 13 deelnemers kampioen worden met nog één wedstrijd te vissen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *