Onderzoek naar centrale truckparking in Weert

Stichting Parkmanagement Land van Weert en Cranendonck inventariseert in Weert de behoefte voor centrale truckparking voor diverse bedrijventerreinen in Weert.

Truckparking is in het belang voor de verkeersveiligheid, doorstroming en criminaliteitspreventie op de bedrijventerreinen. Door bij bedrijventerreinen centrale truckparkings aan te wijzen en in te richten, wordt voorkomen dat trucks op de openbare weg geparkeerd staan wat tot gevaarlijke verkeerssituaties en problemen met de bereikbaarheid kan leiden. Parkmanagement inventariseert samen met de gemeente en de ondernemers de eventuele behoefte aan (een) dergelijke truckparking(s) in Weert. Eind 2018 zijn de resultaten van de inventarisatie bekend. In eerste instantie zal het gaan om een inventarisatie op de bedrijfsterreinen Kampershoek, Leuken-Noord, De Kempen. Kanaalzone I en ll en de Weerter Boulevard.

Sinds 2008 is de Stichting Parkmanagement Land van Weert en Cranendonck actief. De Stichting is een overkoepelend orgaan van zes bedrijvenverenigingen die op tien verschillende bedrijventerreinen in Weert, Stramproy en Cranendonck actief zijn. Parkmanagement stelt zich tot doel het continue verbetering van het vestigingsklimaat ten behoeve van de aanwezige ondernemingen én potentiële nieuwe ondernemingen. Parkmanagement richt zich, samen met de Gemeente Weert, op een breed en hoogwaardig aanbod van werklocaties, nu en in de toekomst.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *