Anne Schmidt voorzitter Rabobank Roermond City Run

Medio september heeft Anne Schmidt de voorzittershamer van de Rabobank Roermond City Run overgenomen van Marc Breugelmans. Anne Schmidt, in het dagelijks leven advocate, vervulde hiervoor de secretariaatsfunctie binnen het bestuur van Roermonds grootste sportevenement.

Na zes voorzittersjaren kijkt Marc Breugelmans tevreden terug: “Het evenement is de afgelopen jaren flink gegroeid. We behoren tot de vier grote loopevenementen van Limburg. Daar mag Roermond trots op zijn. Het voelt goed om een stapje terug te doen. Een ervaren jonge ploeg staat klaar om de volgende stappen te gaan zetten. Daar heb ik veel vertrouwen in.”

Anne Schmidt zegt klaar te zijn voor deze nieuwe uitdaging: “Enkele jaren heb ik me kunnen inwerken. Alle ins en outs ken ik nu. We zetten de ingezette koers voort. Dat betekent dat we blijven bouwen aan een evenement dat kwalitatief staat. Wel zullen we ons moeten inspannen om nog meer deelnemers te trekken. Dat is van levensbelang voor de toekomst. Zo willen we meer deelnemers uit Duitsland en België trekken. We zijn erg blij met het grote draagvlak onder de inwoners, het verenigingsleven, de vrijwilligers en de ondernemers van Roermond. Want zonder hen is het organiseren van zo’n evenement niet mogelijk.”

De Rabobank Roermond City Run vindt in 2019 plaats op zondag 28 april. De inschrijving start op 1 december 2018.

Foto: Rabobank Roermond City Run

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.