Back On Stage reikt cheques uit (video en foto’s)

Het tweedaags festival Back On Stage heeft een mooie editie achter de rug. Zoals de traditie het wil worden jaarlijks enkele lokale goede doelen met de opbrengst blij gemaakt. Deze week werden enkele cheques uitgereikt.

“In totaal kunnen we 9.500 euro aan lokale goede doelen schenken”, aldus voorzitter Jean Voortmans van Back On Stage.

Een grote bijdrage kreeg het Jeugdzorgcentrum vzw. “We zijn erg blij met de 3.500 euro die we van Back On Stage gekregen hebben”, aldus directeur Jan Vandeberg. Een bestemming voor het geld heeft het Jeugdzorgcentrum er al voor, want in Bree is men bezig met de laatste loodjes bij de realisatie van een nieuwe locatie. “We kunnen hier meubelen voor kopen”, aldus Vandeberg.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.