Hemelsluizen geopend


Woensdagavond even na 22.00 uur was het dan toch zo ver. Ook in onze regio werden op veel plaatsen de hemelsluizen volledig open gezet. Bij onze redactie in Neeroeteren kwam de regen echt met bakken uit de lucht en waren er bijzonder veel bliksemschichten te bekijken. Alhoewel het echte onweer soms toch behoorlijk dichtbij leek te zijn, werd dit meestal niet bevestigd door de bijbehorende donder.
Het weer van woensdagavond was voor onze weerman Ruben Weytjens uit Neeroeteren voldoende aanleiding om een extra update op zijn (meestal zeer betrouwbare) website te publiceren. Voor de meest actuele info verwijzen wij dan ook heel graag naar deze site.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.