Mooie cijfers voor Grensland Actueel

De voorbije maanden zijn de bezoekcijfers van de kanalen van Grensland Actueel tot een recordhoogte gestegen. Gesteld kan worden dat 46 procent van de inwoners van het primaire gebied van Grensland Actueel de voorbije weken structureel afgestemd hebben op de kanalen van de nieuwssite Grensland Actueel.

De bezoekers, die zich concentreren in het gebied Kinrooi-Bree-Maaseik-Dilsen-Stokkem, keren regelmatig terug, een teken dat de nieuwsvoorziening gewaardeerd wordt. De afgelopen maanden waren met name de reportages die rondom het Oud Limburgs Schuttersfeest uitgezonden werden, kijkcijfer-hits.

Als je het primaire gebied bekijkt dat Grensland Actueel bedient zie je mooie cijfers.
Als basis nemen we de inwonersaantallen.
De Stad Maaseik telt 25.180 inwoners
De Stad Dilsen-Stokkem heeft 20.436 inwoners
De Stad Bree kent 16.000 inwoners
De gemeente Kinrooi heeft 12.217 inwoners
Samen is dit 73.833 inwoners.

Grensland Actueel bereikt in dit gebied via haar kanalen wekelijks 34.375 inwoners, dus ruim 46 procent. Als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld de regionale TV in Limburg, die bereikt volgens een rapport dat is uitgegeven 35,6 procent.

Mooie cijfers, die het voorbije jaar flink gestegen zijn.

Met vele correspondenten, betrokken personen èn een adequate redactie zorgt Grensland Actueel ervoor dat ze midden in de samenleving staat, en nieuws brengt voor alle geledingen in de samenleving, snel en onafhankelijk.

Met nieuws, foto- en videoreportages en live verslagen zit Grensland Actueel bovenop het nieuws.
Zoals gesteld mooie cijfers, maar we blijven aan de weg timmeren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *