Ongeval in Dilsen-Stokkem

Politie Maasland

Op de Pannenhuisstraat in Dilsen-Stokkem heeft in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 september omstreeks 00.28 uur een ongeval plaats gevonden.

Een 46-jarige inwoner van Dilsen-Stokkem reed vanuit de Dr. Lenstralaan de Pannenhuisstraat op en kwam in aanrijding met een 42-jarige bestuurder uit Maaseik. De Maaseikenaar kwam op de kop in de gracht terecht maar geraakte zelfstandig uit de auto.

Agenten van de Politiezone namen ademtests af die beiden safe waren. Beide bestuurders werden uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis in Maaseik. De voertuigen, die zwaar beschadigd waren, werden getakeld.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.