Open Bedrijvendag op vier plaatsen in Kinrooi (video)

Op zondag 7 oktober is men tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom op vier Kinrooise locaties die meedoen aan de Open Bedrijvendag.

Naast het gemeentehuis wordt er met man en macht gewerkt om de nieuwbouw van de dienst ruimte te kunnen bezoeken.
De dienst ruimte verzamelt de technische dienst en de dienst grondgebiedszaken (stedenbouw, ruimtelijke ordening, milieu, KMO, …) in een nieuwbouw naast het gemeentehuis. Vanuit de nieuwe inkomhal en ontvangstruimte zullen in de toekomst alle diensten te bereiken zijn.

In 2019 viert woonzorgcentrum Zorgvlied haar 25-jarig bestaan. Verleden jaar reeds werd het met 64 woongelegenheden volledig vernieuwd. In november 2018 neemt Zorgvlied een bijkomende nieuwbouw in gebruik waardoor er 30 extra woongelegenheden en 4 plaatsen voor kortverblijf bijkomen.

Agropolis Kinrooi zet volop in op innovatie in land- en tuinbouw. Het bedrijventerrein en de incubator verzamelen bedrijven die de toekomst van land- en tuinbouw mee vorm geven: van akkerbouwer tot viskweker, van onderzoeker tot insectenkweker.

Vandendijk is het adres voor de uitbouw van uw tuinkamer, de extra ruimte waar men graag wil vertoeven. Ook tuinders op zoek naar een hobbyserre of muurkweekkas en professionals op zoek naar een tuinbouwkas kunnen er terecht.

De vier Kinrooise deelnemers aan de Open Bedrijvendag zien je graag op zondag 7 oktober.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.