Opfrisbeurt voor 'De Posthoorn' in Hamont

Tijdens de zomermaanden werd er achter de schermen van De Posthoorn in Hamont hard gewerkt. De polyvalente zaal die dit jaar 10 jaar bestaat werd immers onderworpen aan opfriswerken. Zo kreeg onder andere de toog een heuse facelift en werd er geïnvesteerd in nieuwe tafels en stoelen.

“In overleg met onze concessiebrouwerij hebben we een volledige nieuwe toog geplaatst”, vertelt schepen van Cultuur Rudi Boonen. “Daarnaast plaatsten we ook een extra koelcel waarin biervaten kunnen afkoelen en hebben we tussen de voor- en tussentoog een nieuwe antislipvloer gelegd. We kochten ook 600 nieuwe stoelen en 115 nieuwe tafels aan, daar de vorige zeer dringend toe waren aan vervanging. We maakten van de gelegenheid gebruik om te kiezen voor zeer eenvoudig stapelbare en lichte stoelen. Deze zijn gemakkelijker én veiliger in gebruik.”

In z’n nieuwe jasje kan De Posthoorn er weer heel wat jaren tegenaan. Ideaal, zo net voor het feestweekend van 5 en 6 oktober. Dan wordt immers ’10 jaar De Posthoorn’ gevierd. Meer info over het programma vind je hier.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.