Sails is er helemaal klaar voor (video en foto’s)

Aankomend weekeinde zal voor de tweede mail Sails Festival worden georganiseerd, op het terrein van Pebbles in Gestingen.

Vrijdag start men om 19.00 uur en zaterdag om 14.00 uur. “Sails is een muziekfestival aan de groene oevers van de Maasplassen. Twee dagen lang kan er genoten worden van een originele mix aan artiesten die hun creativiteit de vrije loop laten in een rustieke en idyllische setting”, zo vertelt organisator Nathan Reinders.

Vrijdagavond wordt geopend met een podium met jazz, soul en rock & roll. De tweede dag openen ze op twee podia, met enerzijds een ruim aanbod van elektronische muziek en anderzijds wat chillere reggae vibes..

Omdat er flink gewerkt wordt aan de Dalerweg heeft de organisatie, in samenspraak met de gemeente Kinrooi een en ander goed georganiseerd. “Er zijn parking mogelijkheden rondom het strandje met begeleiding van security en andere vrijwilligers. De Dalerstraat zal tot aan het kruispunt met het Vroenhof afgezet worden voor auto’s wanneer het festival bezig is. Bezoekers zullen tot aan de parking van de Beachclub geleid worden via de Vilgertenweg voor zowel de aankomst als de uitvaart om het centrum van Geistingen niet te overbelasten met verkeer”, zo besluit Nathan.

Meer informatie is online te vinden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.