Stuurgroep OLS Ophoven presenteert de afrekening

Ruim twee en een halve maand geleden was Ophoven het gastdorp voor het OLS 2018. Na een jaar van intensief voorbereiden zette schutterij St. Servatius Raam de kersen op de taart. Samen met ruim 1.000 vrijwilligers liet men de vele tienduizenden aanwezigen zien dat als men in dit prachtig dorp iets organiseert, het ook écht goed is!

Medio juli reed de laatste vrachtwagen weg, en keerde de rust terug op en rond de Hoverhofweg. De OLS-stuurgroep kon beginnen genieten van een verdiende ‘zomerrust’. Voor de werkgroep financiën echter, bleef het druk. Facturen kwamen en gingen, en er dienden heel wat verrichtingen te worden afgehandeld. Een tiental dagen geleden viel ten slotte de laatste grote factuur in de OLS-postbus, waarna de (bijna) definitieve balans kon worden opgemaakt. En de stuurgroep kan alvast meedelen dat ze na dit sublieme feest een batig saldo op de rekening hebben. Tijd dus om ook de 109 verenigingen die mee hun schouders onder het OLS ’18 hebben gezet te belonen voor hun tomeloze inzet!

Op donderdag 4 oktober aanstaande wordt een delegatie van twee personen per vereniging verwacht in De Stegel in Molenbeersel, waar vanaf 19.30 uur kort wordt teruggeblikt op het OLS, om vervolgens het bedrag voor elke vrijwilliger, elke vereniging kenbaar te maken. Iedere vereniging zal via hun contactpersoon worden aangeschreven met een uitnodiging.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Stuurgroep OLS Ophoven presenteert de afrekening”

  1. Zijn er nog achtergebleven spullen gevonden voorwerpen?. Zoals een afdekkleedje van een marketentster?
    Wit met een licht grijs st. Jans logo?
    Schutterij St. jan Nieuwstadt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *