Politiek debat in Maaseik

Als aanvulling op de tentoonstelling Quo Vadis, Maaseik?, die momenteel plaats vindt aan de Diestersteenweg 211 te Maaseik tot en met 21 oktober, heeft VZW Zinnebeeld besloten om een debat te organiseren tussen de lijsttrekkers van de verschillende partijen van Maaseik, naar aanleiding van de nakende verkiezingen.

Het thema van het gesprek zal beperkt worden tot één centraal onderwerp, namelijk cultuur in Maaseik, maar dan in de ruime betekenis van het woord. De volgende thema’s komen aan bod: toerisme, organisatie van bijzondere evenementen zoals het Van Eyckjaar in 2020, de toekomstige rol van de bibliotheek en het cultureel centrum, etcetera. Na de discussie van ruim een uur kan het publiek vragen stellen aan de politici.

Het debat tussen de kopstukken van alle partijen vindt plaats op zondag 7 oktober 2018 om 15.00 uur in het Utopisch Atelier van Jan Winkels aan de Diestersteenweg 211 te Maaseik.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *