Wéwéwé punt frisse start punt zin in met vernieuwde site Stad Bree

Wie naar www.bree.be surft krijgt een gloednieuwe website met heel wat digitale toepassingen te zien. “Online informatie die met enkele kliks te vinden, aan te vragen en te delen is, vormt een onmisbaar pijler binnen onze dienstverlening,” licht Burgemeester Liesbeth Van de Auwera van de Stad Bree toe. “We haalden alles uit de kast om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. En de frisse uitstraling mag er zeker ook wezen!”

Enkele maanden geleden is men begonnen van een wit blad, een frisse start. Een volledig nieuwe lay-out in de huisstijl, gecombineerd met leuke foto’s van hier, biedt de bezoekers een aangename surfervaring.

Gedaan met grasduinen doorheen de diensten. De nieuwe structuur is helemaal op maat gemaakt rondom vragen van de inwoners. Zo deed het stadsbestuur van Bree haar best om alle informatie weg te zetten op een logische plek. Wil men bijvoorbeeld meer weten over verhuizen? Kijk dan even onder de rubriek ‘Wonen en leven’!

Het kan ook sneller natuurlijk. Even kijken wanneer het containerpark geopend is? Met één klik op de go van de nieuwe zoekfunctie komt men onmiddellijk op de juiste pagina terecht. Noemt men het nu containerpark, recyclagepark of gewoonweg stort. De website brengt de inwoners van Bree en andere geinteresseerden naar de juiste uitleg.

Een grote stap vooruit is dat men met de nieuwe website online verschillende documenten digitaal kan aanvragen. Voortaan hoeft men dus niet meer in de rij te staan voor een attest van gezinssamenstelling of een uittreksel uit het strafregister.

Eindelijk kan men bree.be ook zorgeloos openen in een verzorgde en handige mobiele versie voor smartphone en tablet. Een probleem doorgeven aan het wegdek bijvoorbeeld, kan men vanaf nu dus ter plaatse doen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *