Trajectcontrole Boslaan/N75 in Dilsen-Stokkem

Flitspaal camera

Op de Boslaan in Dilsen-Stokkem zijn camera’s geplaatst voor trajectcontrole. De trajectcontrole zal gebeuren tussen het gedeelte van ‘Het Caféke’ en de rotonde aan de Rofix. Eerst dient er nog een ijking plaats te vinden van de camera’s.

Op het begin- en het eindpunt worden er foto’s gemaakt. De foto’s van eenzelfde voertuig worden door het computersysteem aan de hand van nummerplaatherkenning gematcht. Als blijkt dat de gemiddelde snelheid van het voertuig hoger ligt dan de toegelaten snelheid worden de gegevens van de overtreding naar de federale politie doorgestuurd. Het parket staat in voor de vervolging.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *