John Janssen clubkampioen 2018 bij Maasvissers Geistingen

Lennert Jaroszewski is kampioen bij de juniors en Colla Telen bij de veteranen terwijl clubkampioen John Janssen de scepter zal zwaaien bij De Maasvissers Geistingen.

De strijd om de felbegeerde kampioenstitel bij de Maasvissers zit er op. Het werd weer een heel spannende strijd om de titel tussen de 75 deelnemers. De organisatie kan terugblikken op een mooi seizoen, met mooie vangsten. Over alle wedstrijden gezien lag het gemiddelde vangstgewicht op 3,6 kg per deelnemer en per wedstrijd. Wat zeker niet slecht is op openbaar viswater.

Het clubkampioenschap wordt gevist over 5 wedstrijden. De beste 4 resultaten tellen mee voor de eindstand. Er is dus één valwedstrijd, waardoor het altijd tot de laatste seconde van het kampioenschap spannend blijft. Bij gelijke punten telt het gewicht door. Het slechtste gewicht van de 5 wedstrijden telt niet mee.

John Janssen is verdiend eindwinnaar geworden in het clubkampioenschap. John won 3 keer zijn vak en verder nog een tweede en derde plaats in zijn vak. Over de 5 wedstrijden heeft John een gemiddelde van 13,6 kg per wedstrijd!
Nico Telen werd tweede in de eindstand, ook met 5 punten. Maar had minder gewicht dan John. Colla viste zich hierdoor wel de titel van veteranenkampioen binnen. Jo Franssen behaalde de derde plaats met 6 punten. Marcel Van De Voort viel net buiten de podiumplaatsen met eveneens 6 punten, maar had een 7 kg gewicht tekort op Jo Franssen. Luc Mathijs legde beslag op de vijfde plaats met 7 punten. Luc haalde dit jaar het meeste kilo’s vis op de droge: liefst meer dan 70 kg! Matthias Maennchen behaalde een knappe zesde plaats met ook 7 punten. Jo Van Eygen viste zich weer mooi op een zevende plaats met eveneens 7 punten. Lowie Briels viste ook weer een sterk seizoen en behaalde met 8 punten ook een achtste plaats in het eindklassement. Kurt Mathijs werd mooi negende in dit kampioenschap. Opvallend is dat de drie gebroers Mathijs zich bij de eerste 14 in het klassement vissen.

De top tien werd vervolledigd door Theo Wismans.

Lennert Jaroszewskii is de nieuwe kampioen bij de juniors, die bij de seniors mee vissen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *