Drie aanhoudingen, drugs en wapens aangetroffen

Naar aanleiding van een onderzoek namen medewerkers van de politie woensdag een kijkje bij twee panden aan ’t Gebroek in Roermond. Daar werden wapens en drugs aangetroffen. Drie bewoners van de beide panden zijn aangehouden.

In een pand, werd verstopt in een kelderruimte, een hennepkwekerij aangetroffen met meer dan 100 hennepplanten. Er zijn daarnaast er ook enkele wapens aangetroffen door agenten. In het andere pand zijn eveneens verdovende middelen aangetroffen en ook goederen voor de handel en verpakking van drugs.

Er is ook een auto in beslag genomen, waarvan het vermoeden bestaat dat deze is verkregen met geld uit criminele activiteiten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *