Grenslaup Vosseven 42 kondigt zich aan

Zondag 21 oktober 2018 zal de 42e uitvoering van de Grenslaup Vosseven plaats vinden. De nieuwe wijze waarop dit evenement georganiseerd wordt, is goed bevallen door lopers en organisatie. Er is een keuze uit 4 mogelijk van te lopen parcoursen (wit, geel, blauw, rood) die in lengte variëren van 1,1 tot 5,6 km. Ieder bepaalt bij elke doorkomst het eigen vervolg.

Gedurende maximaal 1½ uur kan men hardlopend in beweging blijven, zijn eigen te lopen afstand bepalen, zijn eigen tempo bepalen en zijn eigen weg kiezen. Er wordt geen uitslag opgemaakt. Er is wel een klok wel aanwezig om de finishtijd aan te geven. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. De afstand kan zelf ingevuld worden.

De starttijd voor alle afstanden is 10.00 uur. Er is tijdcontrole tot 11.30 uur. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur bij Natuurlijk Genieten ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Kosten inschrijving € 2,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *