Werkzaamheden A2 in weekenden oktober en november

Rijkswaterstaat laat onderhoud uitvoeren aan de A2. Dit gebeurt in het weekend 20-21 oktober en in het weekend 17-18 november. Voor verkeer geldt een omleiding.

Er wordt aan de A2 gewerkt tussen aansluiting 38 Weert-Noord en aansluiting 40 Kelpen-Oler. Dit betekent dat afrit 39 afgesloten is. De afsluiting geldt van zaterdag 20 oktober 21.00 uur tot maandag 22 oktober 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de Eindhovenseweg – Ringbaan Noord – Ringbaan Oost – Roermondseweg.

Er wordt aan de A2 gewerkt tussen aansluiting 39 Weert-Nederweert en knooppunt Het Vonderen. De A2 is dan afgesloten van zaterdag 17 november 21.00 uur tot zondag 18 november 10.00 uur. En de A2 is afgesloten van zondag 18 november 21.00 uur tot maandag 19 november 05.00 uur. Doorgaand verkeer op de A2 wordt omgeleid via de A73. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de Roermondseweg – Ringbaan Oost – Ringbaan Noord – aansluiting 39 Weert-Nederweert.

De werkzaamheden worden uigevoerd door de combinatie Rasenberg-Reef-Ooms (RRO).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *