Flitsmarathon van start

Flitspaal camera

Op 17 en 18 oktober is het weer tijd voor een grootscheepse flitsmarathon in België. Overal in het land zullen voor korte of langere tijd controles opduiken. Deze controles vinden plaats op de ‘bekende’ plaatsen, maar ook waar u het niet verwacht is er deze dagen een verhoogde pakkans.

Hoe sneller je rijdt, hoe minder tijd je hebt om informatie te verwerken en om gepast te reageren en dus zal ook je stopafstand langer zijn. Met de snelheid stijgt bovendien het risico op een verkeersongeval en op ernstig letsel.

Spijtig genoeg zijn er nog altijd te veel chauffeurs die te snel blijven rijden en zo blijft overdreven of onaangepaste snelheid helaas nog altijd een van de belangrijkste “killers” op onze wegen. Daarom organiseert de politie nu de tiende flitsmarathon.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *