Minimusical in Hamont-Achel

Het boek ‘De Kleine Prins’ van Antoine de Saint-Exupéry viert dit jaar zijn 75ste verjaardag. Een bijzondere gebeurtenis die de bibliotheek van Hamont-Achel niet zomaar voorbij kan laten gaan. Daarom wordt op 24 oktober om 14.00 uur het podium van Cinema Walburg in Hamont-Achel ingeschakeld voor een minimusical van het Nederlandse Theater Van Santen, waarin het verhaal van de prins op een eigentijdse en originele manier gebracht wordt.

De prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes. Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet, tot hij op een keer op reis vertrekt om de rest van het heelal te ontdekken. Onderweg komt hij heel wat bijzondere figuren tegen, zoals een koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Uiteindelijk belandt hij op planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland.

Theater Van Santen brengt een mooie voorstelling met livemuziek, dans en zang, waarin de prins en alle andere figuren tot leven komen. De minimusical bezit alle kwaliteiten om kinderen, maar ook volwassenen, helemaal mee te nemen in het fantasierijke verhaal van De Kleine Prins. Boeiend voor jong én oud, voor iedereen die het boek kent of net niet kent.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *