Belevingsbakkerij opent de deuren op Terhills

Op 29 oktober opent The Bakery by Panerex de deuren op Terhills op de grens tussen Dilsen-Stokkem en Maasmechelen. Hier krijg men een volledige onderdompeling in de wereld van brood en banket.

Geen steriele fabriek, maar een open glazen huis waar men het productieproces kan volgen van bloem tot brood. De ruime winkel is omgeving door glazen wanden waarachter men de bakkers en patissiers van The Bakery aan het werk kan zien. “Het is een project waar we als familie jarenlang aan gewerkt hebben. Na het openen van ons verkooppunt in Diepenbeek in 2014 werd onze oude vertrouwde bakkerij op de Thomasboslaan in Maasmechelen al snel veel te klein. De logische volgende stap zou zijn dat we onze productie verhuisden naar een anonieme doos op een of ander industrieterrein. Dat doen we echter niet. We kiezen nu voor de nieuwe Terhills-site”, aldus een woordvoerder.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *