Politiezone Maasland maakt resultaten Flitsmarathon bekend

Politie Maasland

Woensdag 17 oktober hebben agenten van de Politiezone Maasland op diverse plaatsen in hun verzorgingsgebied de snelheid van passerende automobilisten gecontroleerd.

In de voormiddag werd een controle uitgevoerd op de Rijksweg in Dilsen-Stokkem. Hier werden 1359 voertuigen gecontroleerd waarvan 100 overtredingen werden geconstateerd. Op de Eindestraat in Dilsen-Stokkem passeerden 132 voertuigen en werden 42 overtredingen geconstateerd. In Maaseik op de Oude Ophoverbaan passeerden 112 voertuigen en reden er 19 te snel.

In de namiddag controleerden de agenten op de Boslaan in Dilsen-Stokkem. Hier controleerde men de snelheid van 813 voertuigen en reden er 108 automobilisten harden dan toegestaan. Op de Weg naar As in Maaseik controleerden de agenten 363 voertuigen en werden 151 overtredingen vastgesteld. Tenslotte flitste men ook langs de Venlosesteenweg in Maaseik. Van de 254 voertuigen die gedurende de controle passeerden, reden er 57 te hard.

Voor de flitsmarathon werden in het totaal 3033 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 477 in overtreding waren, oftewel 15,73%.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *