Zaklamp-rondleidingen door Annamolen Keent

hdr

Zaterdag 27 oktober blijft de monumentale Sint Annamolen van Keent ’s avonds en ’s nachts in het duister gehuld. De LED schijnwerpers op de molenbelt die op andere avonden de molen verlichten, gaan deze avond niet aan.

En ook binnen in de molen blijft de verlichting deze avond uit. Want de molen aan de Keenterstraat doet 27 oktober mee aan de Nacht van de Nacht.

Deze Nacht van de Nacht is een uitstekende gelegenheid om de wat mystieke sfeer in een donkere molen te komen proeven. Daarvoor organiseren de molengidsen tijdens deze avond twee speciale zaklamp-rondleidingen door de molen. Zo leert u de molen op een heel bijzondere en intense manier kennen. Er is een rondleiding om 19.30 uur en een om 20.30 uur.

Vooraf aanmelden voor deelname aan de rondleiding is nodig. Per rondleiding kunnen maximaal 10 personen deelnemen. De rondleiding is minder geschikt voor kleine kinderen en voor mensen die minder goed ter been zijn. Aanmelden kan via de website van de Sint Annamolen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *