Weerman uit Neeroeteren heeft een vernieuwde website

Weerman Ruben Weytjens uit Neeroeteren heeft zijn website compleet vernieuwd. “De nieuwe site heeft een meerwaarde-weerbericht voor Limburg”, aldus Weytjens die dagelijks vele volgers heeft om op de hoogte te blijven van het lokale weer.

“Exact vijftien jaar na mijn eerste website, met toen gemiddeld 5 dagelijkse bezoekers is de nieuwe site een feit. Momenteel bezoeken 6.000.000 geïnteresseerden op jaarbasis de site”, zo vervolgt de weerman uit Neeroeteren.

De site is gerealiseerd met het Limburgse Essec-HostYou. “Het is een volledig schalende (responsive) website voor alle beeldschermen; computers, laptops, tablets en smartphones. Door Essec-Hostyou ontwikkeld in Drupal 8, en daarmee klaar voor de toekomst”, aldus Ruben Weytjens.

De weerman vertelt dat hij de weerberichten meermaals per dag blijft verzorgen, “Voor wie mijn oude website dagelijks gebruikte zal het even wennen zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen deze nieuwe site als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zal ervaren. De komende dagen zal ik nu en dan wat toelichting geven bij de vernieuwingen, al kan je ook in de faq al meer info vinden”, zo besluit weerman Ruben Weytjens.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *