Fiets- en voetgangersveer maakt laatste oversteek van het seizoen

voetveer

Zaterdag 27 en zondag 28 oktober vaart het fiets- en wandelveer in Ophoven voor een laatste keer dit jaar. Daarna wordt hij uit de vaart genomen en weer gebruiksklaar gemaakt voor het eerste weekend van april 2019.

Beide dagen kan men tussen 10.00 en 18.00 uur pendelen tussen Ophoven en Ohé en Laak. Dit geldt ook voor de andere fietsveren in het Maasland, met uitzondering van het veer tussen Meeswijk (Maasmechelen) en Berg over de Maas. Deze vaart het hele jaar en is geschikt voor alle verkeer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *