Inspirerend Inspiratiecafé voor ondernemers

Vier gepassioneerde ondernemers uit Maaseik brachten op woensdag 24 oktober hun boeiend verhaal van de start van hun bedrijf tot hun huidige situatie. Sarah Geebelen & Nathalie Bruckers (Huisraad Advocaten), Timmy Bours (Tiboss) en Jochen Ochal (Ochal Accountancy) dompelden de aanwezigen onder in hun inspirerende onderneming en hun startersverhaal.

De leuke momenten alsook de minder leuke momenten kwamen aan bod. “Realistische verhalen van 4 jonge starters met véél ambitie dat hebben we vandaag wel mogen zien. Dat ambitieniveau geeft echt zin in ondernemen” aldus één van de mogelijke toekomstige starters.

Na afloop kon er nog nagekaart worden in het Café van de Beurs in Maaseik. De avond werd afgesloten met een gezellige drink.

Foto: Eric Bervoets

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *