N-VA Maaseik maakt z'n schepenen bekend

Dat lijsttrekker Marc Vereecken van N-VA Maaseik schepen zou worden, was al bekend. Het bestuur van N-VA Maaseik bekrachtigde dit deze week op haar bestuursvergadering. Guido Geusen uit Opoeteren werd woensdag 24 oktober door het bestuur aangeduid als de tweede schepen voor de N-VA Maaseik.

Guido Geusen wordt schepen van Feestelijkheden, milieu, duurzaamheid, landbouw, jacht en bosbouw, dierenwelzijn en gasboetes. Marc Vereecken wordt schepen van Sport, lokale economie, wijkwerken, parkeerbeleid en parkeergarages ,mobiliteit , verkeersveiligheid en gemeenschapswachten.

Eerder maakte Open Vld Maaseik ook hun schepenen bekend. De coalitie, waar ook PRO 3680 deel van uitmaakt, is nu bijna helemaal bekend. De progressieven moeten de schepenen nog officieel aanduiden, al worden Myrian Giebens en Kevin Drees al genoemd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *