Roojer Kwis brengt hele dorp in rep en roer

Stramproy Kerkplein

Vanavond organiseert volleybalclub Stravoc de allereerste Roojer Kwis. Die activiteit houd al enige tijd de dorps gemoederen bezig, en ruim 60 teams zullen strijden om de eer, en ook voor het goede doel.

Dat zijn dan zo’n 1000 deelnemers en organisatie. Velen zijn er al lange tijd mee bezig want wie is het slimst, het handigst en het snelst en wie beschikt over de beste hulplijnen. Dit goede idee zorgt voor een van de grootste evenementen van 2018 in Stramproy.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *