Kwaartjeslummels op teambuilding in Sluis

Onlangs trokken de Kwaartjeslummels uit Bree voor een weekend met de carnavalsvrienden er op uit. Ze reisden via Blankenberge waar ze stopten voor de eerste pitstop, om daarna de grens over te steken naar het smaakvolle stadje Sluis in Zeeland bij de noorderburen. Eenmaal de koffers uitgepakt waren kon het feest beginnen, de Kwaartjes lieten er geen gras over groeien en het weekend werd in gang gezet.

Met het carnavalsseizoen voor de deur, vele voorbereidingen achter de rug, klaar voor het nieuwe seizoen is een goed weekendje teambuilding het wondermiddel voor een schitterend carnavalsjaar in te zetten. Het waren enkele dames die op het idee kwamen om eens een weekend naar Sluis te gaan. Meer dan dertig personen schreven zich in.

Zaterdagmorgen, de zon van de partij, na een stevige wandeling kwamen we terecht op de struisvogelboerderij. Daar werden we ontvangen met koffie en heerlijke struisvogellikeur, cake van struisvogeleieren… Na dit leerrijk bezoek trokken de vrouwen naar de mooie winkeltjes in Sluis, de mannen bleven achter op een klein terrasje langs het water. Terug op hotel ’s avonds, konden de Kwaartjes het niet laten om de polonaise te dansen alsof we al in het volle carnavalsseizoen zaten. ’s Zondags na een heerlijke maaltijd reden ze richting Cadzand waar het zalig vertoeven was.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *