40 kaarsjes voor Samana Molenbeersel

In aanwezigheid van 70 chronisch zieken en 20 medewerkers werd onlangs het 40-jarig jubileum van Samana Molenbeersel gevierd.

Om 11.00 uur ging pastoor Luc voor in een mooie en betekenisvolle gebedsviering. Daarna brachten ze samen een toast uit en luisterden de aanwezigen naar jubileumtoespraken van Madeleine, Martha en Veronica, afgevaardigde van Samana Regio Limburg. Het cadeautje voor elke vrijwillige medewerker en speciale aandacht voor ‘de mensen van het eerste uur’ werd zeer gewaardeerd.

Dan was het tijd voor een heerlijke warme maaltijd en gezellige onderonsjes. Vanaf 14 uur mochten ze genieten van zang en sketches, gebracht door ‘De Dames van Grumme’. Uiteraard kon de feesttaart, door Jeanine binnengebracht onder de tonen van de Radetskymars, niet ontbreken. En tot slot kreeg elke chronisch zieke nog een aandenken mee: voor de heren een hemd en voor de dames een handtas. Cadeautjes, door de medewerksploeg geknutseld met badlinnen.

Foto: Wiel Schepens

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.