Agropolis officieel geopend

Agropolis in Kinrooi is vrijdag 5 oktober officieel geopend. Het proefterrein, waar naast de gemeente Kinrooi, de provincie Limburg en investeringsmaatschappij LRM in investeerden telt 40 hectare. “Het is een kweektuin voor de land- en tuinbouw”, aldus gedeputeerde Inge Moors van de Provincie Limburg.

Momenteel zijn er acht bedrijven die hun komst op Agropolis hebben toegezegd. Hieronder een bedrijf dat cannabis wil telen voor medisch gebruik. Gedeputeerde Inge Moors: “Hier worden toekomstgericht en duurzame agrarische activiteiten ontplooid.”

Komende zondag doet Agropolis mee aan de Open Bedrijvendag.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *