Back on Stage zamelt geld in voor Inloophuis Vergeet-mij-nietje

Het jaarlijkse festival Back On Stage in Bree heeft het goede doel voor de editie van 2019 bekend gemaakt. Men zal voor het Inloophuis ‘Vergeet-Mij-Nietje’ uit Bree geld inzamelen. De organisatie geeft aan bijzonder tevreden te zijn hiermee.

Vele goede doelen uit de regio hebben al een bedrag mogen ontvangen vanuit Back On Stage. “We zorgen met sponsoren dat we een goed budget hebben zodat inkom en meer voor een groot gedeelte naar goede doelen geschonken kan worden”, aldus voorzitter Jean Voortmans van Back On Stage.

Van 5 tot en met 7 april 2019 zal Back On Stage weer een keur aan artiesten naar de Sporthal in Bree brengen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.