Fusie Dienstencentrum Ter Engelen en Tevona

Dienstencentrum Ter Engelen en Tevona fusioneren tot COVIDA. De twee grote namen in de zorgsector, vormen vanaf 1 januari 2019 één organisatie. Met het pensioen van directeur Patrick Lemmens van Dienstencentrum Ter Engelen ging de bal aan het rollen voor een fusie met Tevona. Ann Willen, huidig directeur van Tevona, zal het geheel aansturen.

De nieuwe organisatie draagt de naam ‘COVIDA’, een verwijzing naar ‘samen’ en ‘leven’. Met deze fusie spelen de partners in op de vele veranderingen in het zorglandschap door de invoer van de persoonsvolgende financiering begin 2017.

De persoonsvolgende financiering dwingt zorgaanbieders om nieuwe wegen in te slaan. “Een fusie heeft als grote voordeel dat we een nog meer gedifferentieerd aanbod kunnen aanbieden dat kwaliteitsvol en betaalbaar blijft”, aldus directeur Ann Willen. “de hele operatie draait om een goede ondersteuning van mensen met een beperking. De fusie is geen doel op zich, maar een middel om onze opdracht nog beter waar te maken”, aldus Ann Willen.

Foto: Facebook Ter Engelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.