In totaal doen 75 huishoudens in Stramproy mee aan Glasvezel buitenaf

Kabel glasvezel

Afgelopen week ging de eerste schop de grond in voor de aanleg van glasvezel in de buitengebieden. Daarmee wordt begonnen met het aansluiten van diverse adressen in het buitengebied tussen Weert en Venlo. Ook in Stramproy doen ruim 75 adressen mee, en die krijgen daarmee toegang tot snel internet en TV.

Daarnaast is er ook goed nieuws voor nog bijna 35 adressen, die nu buiten de boot dreigden te vallen: ook voor hen is besloten om het mogelijk te maken mee te doen. De komende weken zal er hetzelfde aanbod van de netaanbieder op de mat vallen, zoals bij de reeds vastgestelde adressen binnen het ‘oude’ gebied.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *