Neon Run brengt 4.000 euro op

De Neon Run, de loopactiviteit tijdens de Parkfeesten 2018 in Dilsen-Stokkem, was een groot succes. Niet alleen voor de vele deelnemers die zich kostelijk amuseerden op het unieke verlichte neonparcours, maar ook en vooral voor de goede doelen Hart voor Limburg en ALS-Liga.

De deelnemende lopers lieten zich sponsoren voor 2467,90 euro. De verkoop van neon gadgets bracht 593,70 euro in het laatje en het stadsbestuur deed met 1000 euro ook nog een hele mooie duit in het zakje.

Zo stopt de teller bij het prachtige bedrag van 4061,60 euro, wat betekent dat zowel Hart voor Limburg als ALS-liga een cheque van 2030,80 euro in ontvangst mocht nemen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.