‘Open Huis’ bij Stichting Fakkelestafette Weert e.o.

stadsbrug-kanaal-zuid-willemsvaart-weert

Op zaterdag 27 oktober 2018 organiseert Stichting Fakkelestafette Weert een ‘Open Huis’ in de Rumolduskapel. De kapel bevindt zich aan de Sint Rumoldusstraat 1 in Weert. Eenieder is die dag van harte welkom om tussen 10.00 en 17.00 uur te komen kijken of tussen het erfgoed van de stichting dingen van zijn of haar gading zijn.

In november 2017 heeft de stichting besloten geen nieuwe Fakkelestafette meer te organiseren in Weert en de omliggende regio’s. Het jaar 2018 staat in het licht van de afsluitende activiteiten. Zo hebben we op 22 september jl. een succesvolle reünie georganiseerd waarbij ook een mooie fietsroute langs diverse monumenten werd gepresenteerd.

Tijdens deze reünie konden de bezoekers foto’s uitzoeken of leuke souvenirs en herinneringen van de afgelopen jaren mee naar huis nemen.

Nog lang niet alle foto’s en herinneringen zijn weg. Daarom organiseert de stichting in het kader van die afsluitende activiteiten op zaterdag 27 oktober een ‘Open Huis’ waarbij iedereen, deelnemers, medewerkers, begunstigers maar ook overige geïnteresseerden, een kijkje kunnen komen nemen in de Rumolduskapel. Daar zullen alle spullen uitgestald worden die gratis (of tegen een mooie vergoeding) meegenomen kunnen worden. Het gaat daarbij om de eerder genoemde foto’s en souvenirs, maar gedacht moet ook worden aan bijvoorbeeld tafels of houten borden waar jaarlijks de expositie op werd tentoongesteld.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *