Samana Kinrooi viert dag van de chronisch zieken

Ook dit jaar had Samana Kinrooi aandacht voor de mensen die door hun gezondheid soms niet kunnen doen wat ze willen. Vorige week verwenden de vrijwilligers hun thuisgebonden leden met een lekker ontbijt bij hen thuis gebracht, wat erg werd gewaardeerd.

Daarnaast verzamelden afgelopen week een zestigtal leden in de refter van de basisschool te Kinrooi voor een gezellige happening. Na een korte bezinning met als thema ‘Samen Supersterk’ werden de broodjes, koffie en vlaai aangesproken. Ze beleefden een gevarieerde middag. Sommigen amuseerden zich met gezelschapsspellen, anderen kletsten gezellig onder mekaar, maar iedereen amuseerde zich goed. Een mooie afsluiter van een mooie zomer.

Foto: Lambert Caris

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *