UNIZO verkiezingsdebat in Kinrooi

Naar traditie organiseert UNIZO Kinrooi haar verkiezingsdebat op de vooravond van de stembusgang, op donderdag 11 oktober om 20.00 uur in ‘De Stegel’ te Molenbeersel.

Nog enkele dagen scheiden ons van de Gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. UNIZO Kinrooi is ervan overtuigd dat de politieke partijen alles in het werk willen stellen om voldoende stemmen te halen om hun stempel te kunnen drukken op het toekomstige gemeentelijke beleid in Kinrooi. Daarom organiseert UNIZO Kinrooi dit jaar zoals het de traditie behoort, weer een heus verkiezingsdebat.

VRT-Wetstraat journalist Johny Vansevenant komt die avond naar Kinrooi om het voortouw te nemen in wat een spits debat zal worden. Afgevaardigden van de vier gemeenteparijen, “CD&V”, “SP.A”, “N-VA” en “Gemeentebelangen”, zullen allen aan het woord komen om hun visie voor de komende 5 jaar voor te stellen. Vanaf 19.45 uur gaan de deuren open voor de start van het debat, in de feestzaal van ‘De Stegel’. Het debat zelf start dan om 20.00 uur.

De toegang tot het debat is volledig gratis. Tussendoor kan men in de cafetaria van ‘De Stegel’ altijd de nieuwe stemcomputers testen. De gemeente Kinrooi heeft namelijk enkele voorbeeldstemcomputers daar geplaatst. Tussen 19.00 en 21.30 uur kan men deze daar dan eens testen. Het zal het stemmen op zondag 14 oktober alleen maar vergemakkelijken.

Voorafgaand nodigt UNIZO Kinrooi ook alle ondernemers en geïnteresseerden uit voor een exclusief netwerkevent met de beleidsmakers van morgen. Er is dan de unieke gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met de lijsttrekkers en kandidaten van de komende gemeenteraadsverkiezingen in Kinrooi. Vertegenwoordigers van CD&V, SP.A, N-VA en Gemeentebelangen zullen dan ook aanwezig zijn om hun partijstandpunten kracht bij te zetten.

Vanaf omstreeks 17.30 uur organiseert UNIZO Kinrooi een uitgebreide After Work – Net Work Dinner in ‘De Stegel’. UNIZO Kinrooi heeft daar verschillende formules voor uitgewerkt die online terug te vinden zijn.

Een uitgebreide reportage rondom het verkiezingsdebat zal vrijdag 12 oktober vanaf 12.00 uur bij Grensland Actueel te zien zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *