Bal van de Nacht is groot succes

Het productiehuis Samaritan Musical Productions en de vrijetijdsdiensten van de stad Bree brachten een volledig vernieuwd halloweenconcept! Het centrum van Bree werd op zaterdag 27 en zondag 28 oktober getransformeerd in een ware halloweenstad met verschillende feeërieke taferelen. De bijna 3000 toeschouwers keken hun ogen uit en genoten.

Tijdens de openingsact op de mooi aangeklede Dekenij begon het verhaal. Graaf Breecula nodigde de bloedmooie Sarah in haar slaap uit voor zijn ‘Bal van de Nacht’. Daarna namen enkele duistere vampieren het publiek mee op wandeling doorheen de binnenstad. In een winkelstraat, in een binnentuin en aan een herenhuis stonden prachtige taferelen opgesteld die tot leven kwamen door meer dan 60 figuranten. De bijna 3000 toeschouwers werden meegenomen in een rollercoaster van muziek, dans en spektakel.

Terug op de Dekenij was er de mogelijkheid tot een hapje of een drankje te nuttigen in één van de standjes. Om 20.30 uur werd het feest op gang getrokken tijdens de slotact.
De inkom voor dit halloweenspektakel was gratis en zowel jong als oud konden genieten van deze meer dan geslaagde eerste editie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *