Arnaud Grispen geeft signeersessie op boekenbeurs te Antwerpen

Het vijfde boek van Arnaud Grispen dat dit jaar werd uitgebracht, ‘Opmerkelijke muntvondsten op Maaseiker grondgebied’, geeft een overzicht van muntvondsten in onze regio, gaande van Kelten tot de Tweede Wereldoorlog.

Als bekroning voor heel zijn inzet over meer dan 50 jaar intensief bezig te zijn met de muntgeschiedenis onder de loep te nemen werd Arnaud uitgenodigd om vrijdag 2 november 2018 een signeersessie te geven op de boekenbeurs in Antwerpen. “Het heeft toch wel iets om tussen al die top auteurs als hobby auteur te mogen zitten”, aldus de auteur.

Er werd zelfs een interview van Arnaud afgenomen, door een studente die dit als opdracht had meegekregen van de campus. Ook tal van mensen uit andere provincies waren geïnteresseerd in Arnaud zijn vakkennis over munten. Zo heeft hij verschillende boeken met een persoonlijke tekst mogen voorzien. Vele personen kwamen naar de signeersessie van Arnaud Grispen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *