Veel belangstelling voor opvoering Koninklijke Fanfare Sint Isidorus Molenbeersel

Vele belangstellenden waren zondag 4 november in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel voor de eenmalige opvoering ‘Remembrance 14-18’ die werd gebracht door Koninklijke Fanfare Sint Isidorus Molenbeersel.

De opvoering stond geheel in het teken van de Eerste Wereldoorlog. Dirigent Bas Clabbers had een stuk speciaal voor deze uitvoering geschreven. Daarnaast waren er optredens van mezzo-sopraan Veerle Henkens en bariton Vincent Kusters. Deze laatste kwam ter vervanging van Sef Thissen, die eerder aangekondigd was maar op het laatste moment niet aanwezig kon zijn..

De fanfare spreekt van een groot succes.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *