Kiwanis Maaseik voor het goede doel

Het bestuur van Kiwanis Maaseik heeft maandag 5 november een avond gehouden op het wijndomein van Karel Henckens. Op deze avond waren ook drie goeie doelen aanwezig, Dienstencentrum Ter Engelen, Zorghoeve Sint-Jansberg en de Vriendenkring Berg en Waterloos (tvv van Levensloop Maaseik).

Kiwanis op Wiëg had een hele mooie som geld opgebracht die onder de goeie doelen verdeeld werd. Na de bekendmaking van de bedragen werd er een rondleiding gegeven van het bottelen van goede wijnen. Karel Henckens gaf tekst en uitleg hoe hij ooit gestart is met het maken van wijnen en hoe dit gegroeid is naar het maken van top wijnen. Bij een goeie rondleiding hoort ook het proeven van al die uitstekende wijnen met een gepast hapje.

De gasten van de goede doelen waren heel erg onder de indruk van het wijndomein als ook van de bedragen die ze in ontvangst mochten nemen van het bestuur van Kiwanis.

Foto’s: Willy Stukken

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *