Stramproyenaar schrijft boek over succesvol ondernemen (video)

Rob van den Borne uit Stramproy presenteerde onlangs zijn eerste boek ‘De 7 principes van succesvol ondernemen’. In het boek beschrijft Rob hoe succesvol ondernemen kan worden bereikt, door te vertellen over eigen tops en flops.

De auteur beschrijft in een open en eerlijk boekwerk zijn successen en minder glorieuze momenten als ondernemer. Dat hij deze momenten aan heeft gegrepen als leerschool spreekt al uit de titel van het boekwerk ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’. Rob heeft zich laten inspireren door diverse succesvolle ondernemers uit binnen- en buitenland, waarna hij een succesformule heeft weten te genereren. Want, waarom is de ene ondernemer nu eenmaal succesvoller dan de ander? Heeft die succesvolle ondernemer een betere opleiding, achtergrond of gewoon meer geluk?

Succesvolle ondernemers hebben een aantal principes die ze bewust en onbewust dagelijks toepassen. Deze gemeenschappelijke eigenschappen zijn verzameld in dit boek en geven je inzichten hoe jij ze kunt toepassen. De ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’ zijn handig, praktisch en zeer snel toe te passen.

Het boek levert informatie en tips op welke elke ondernemer tijdswinst kan garanderen tevens is het een naslagwerk bomvol effectieve tips om een stabieler bedrijf te bouwen met betere én leukere relaties. Of het nu gaat om meer winst maken of meer balans tussen werk en privé, Van den Borne heeft het beschreven in zijn succesformule.

Het boek ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’ wordt opgedragen aan overleden vader van auteur. Om deze opdracht extra kracht bij te zetten werd een toepasselijk goed doel gezocht, dit werd gevonden in de stichting ‘Topsport for life’, welke begeleiding en onvergetelijke dagen bezorgt aan mensen met een levensbedreigende ziekte. Tijdens de voorinschrijvingen van het boek werd een gedeelte van de opbrengsten gedoneerd aan deze stichting. Directeur/Bestuurder, Miel in ’t Zand, mocht op deze avond een cheque t.w.v. € 250,- in ontvangst nemen, welke na de boekpresentatie nogmaals mocht worden verhoogd naar een prachtig bedrag van maar liefst € 500,-!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *