Persoon gemaand niet meer in de Bosstraat te komen

Politie Maasland
Een persoon die door agenten van de Politiezone Maasland al vaker terecht gewezen was omdat hij overlast op de Bosstraat in Maaseik veroorzaakte, is door de politie gemaand om van de betreffende straat te blijven.
Woensdag 7 november moesten agenten van de Politiezone Maasland naar de Bosstraat komen omdat er schermutselingen waren. De betreffende persoon was bij aankomst van de politieagenten in een ernstige discussie verwikkeld. De betreffende persoon werd meegenomen naar het politiebureau waar hem werd aangemaand niet meer in de Bosstraat te komen, daar hij hier regelmatig voor overlast zorgt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *