Werkzaamheden bij spoorwegovergang in Echt

Op zaterdag 10 november tot en met zondag 11 november voert Mouwrik Waardenburg, in opdracht van de gemeente Echt-Susteren wegonderhoud uit nabij de spoorwegovergang Galvaniweg – Roermondseweg in Echt.

De hinder zal tussen zaterdag 19.00 uur tot en met zondag 12.00 uur duren. Gelijktijdig voert Prorail ook werkzaamheden uit aan deze spoorwegovergang. Tijdens de werkzaamheden is het weggedeelte vanuit industrieterrein De Berk tot aan de Rijksweg N276 afgesloten.

Lokaal wordt het verkeer omgeleid.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *