Kinderen ontbijten met burgemeester en wethouders in gemeentehuis Nederweert

Gemeentehuis Nederweert

Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. In Nederweert nodigt burgemeester Evers schoolkinderen uit voor een gezamenlijk ontbijt in het gemeentehuis, net als in zo’n 275 andere Nederlandse gemeenten.

In de raadzaal van het gemeentehuis schuiven vrijdag 9 november om 09.00 uur kinderen aan van Basisschool Budschop en Integraal Kindcentrum De Kerneel. Samen met de burgemeester en wethouders zitten ze aan de ontbijttafel en maken ze kennis met elkaar. Zo geven ze elkaar het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag.

Met het jaarthema ‘Een feestje voor iedereen!’ laat het Nationaal Schoolontbijt zien dat een feestje pas een feestje is als iedereen erbij hoort.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *