Vervolgbijeenkomst Kessenich in Zich(t)

Kerk Kessenich

Kessenich is één van de vijf toegangsdorpen van het Rivierpark Maasvallei. De dorpskern zal heringericht worden in nauwe samenwerking met de plaatselijke bevolking en de gemeente Kinrooi. Zondag 25 november vindt er weer een bijeenkomst hierover plaats.

De herinrichting kadert binnen het landinrichtingsproject Kessenich-Ophoven. Om de buurtbewoners te betrekken bij de herinrichting van de omgeving van de burchtruïne, de Gaard en het kerkplein organiseerde de gemeente en de Vlaamse Landmaatschappij dit voorjaar al een wandeling en een gesprek over de toekomstige mogelijkheden. Sommige aanwezigen gaven zich op om samen een plan op te maken.

Dit plan wordt op zondag 25 november voorgesteld in een tweede ‘Kessenich in Zich(t)’ aan de bewoners, met de bedoeling de informatie uit te wissen en feedback te krijgen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *